Ausfahrt.com donerer 1 træ pr. rejse der bookes.

Træer doneret ialt: 1089 træer.

Ausfahrt.com er et nicherejsebureau, som udelukkende beskæftiger sig med ophold i Tyskland - herunder også økologisk og bæredygtig ferie.

Ved booking af rejser hos ausfahrt.com vil der fremadrettet pr. booking blive plantet 1 træ pr. rejse, som over år udligner CO2 forbruget for kunderne. Derudover vil man selv som kunde have mulighed for at tilkøbe ét eller flere træer, hvis man gerne vil bidrage yderligere.

For at det skal give mening, så indgår Michaels private og firmarelaterede kørselsforbrug, forbrug af el m.v. også i det samlede regnskab, således at ausfahrt.com med rette kan kalde sig et CO2neutralt rejsebureau.

Michael udtaler: ”Jeg synes at samarbejdet med folkeskoven.dk om at plante træer er en rigtig god ide, og giver en ny berigende vinkel på vigtigheden af at bevare vores unikke rene drikkevand i Danmark, samtidigt med at de plantede træer over år, vil lagre CO2’en som ferierejsen medfører.

Det er derfor en stor glæde både for mig, og for rejsebureauets kunder, at ausfahrt.com nu er et klimabevidst rejsebureau. Nu er der hele tre ting, man kan glæde sig over - den gode ferie til Tyskland, de miljøbevidste principper og tilbage i Danmark kan man nyde en tur i ”sin egen skov” til gavn og glæde for både store og små.

Michael Blohm, Indehaver www.Ausfahrt.com

ANDRE CASES

20.000 træer

Læs mere

Træer på vej…

Læs mere

6.000 træer

Læs mere

933 træer

Læs mere

7.500 træer

Læs mere

6.632 træer

Læs mere

10.799 træer

Læs mere

10.000 træer

Læs mere

114 træer

Læs mere

30.080 træer

Læs mere

34.000 træer

Læs mere

1.081.425 træer

Læs mere

800 træer

Læs mere

1.370 træer

Læs mere

3.635 træer

Læs mere

3.394 træer

Læs mere

5.400 træer

Læs mere

103.945 træer

Læs mere