Strømpekompagniet planter min. 100 træer om året.

Træer doneret ialt: 100

 

Hos Strømpekompagniet sælger vi strømper og undertøj med fokus på tre ting. Funktionalitet, komfort og bæredygtighed. Vores produkter er primært lavet af bambusgarn, der både er super blødt, men som også har en naturlig antibakteriel virkning. Det bevirker at bambusstrømperne og bambusundertøjet holder sig ”friske” og lugtfri hele dagen. Alle vores strømper er sømløse over tæerne og uden strammende elastik.

Vi har vores eget brand, der hedder IQ sox. Derudover har vi agentur på mærkerne InMove og DeoMed, der bl.a. er udviklet til personer med diabetes, lavt blodtryk, ødemer, eksem, fodsvamp og fodsvedsproblemer.

Growing Trees Network er et projekt vi meget gerne vil støtte. Det var vi slet ikke i tvivl om, da vi hørte om det. Ikke fordi der er nogen speciel synergi i at sælge bambusstrømper og plante træer. Synergien opstår derimod i den bæredygtige tankegang, som er en af grundstenene i vores virksomheds vision. Vi planter derfor minimum 100 træer om året.

Klik her for at se vores sortiment af bambusstrømper og bambusundertøj.

ANDRE CASES

5.000 træer

Læs mere

Træer på vej…

Læs mere

23.080 træer

Læs mere

33.000 træer

Læs mere

1.081.326 træer

Læs mere

800 træer

Læs mere

503 træer

Læs mere

3.582 træer

Læs mere

3.394 træer

Læs mere

5.400 træer

Læs mere

90.849 træer

Læs mere