By Kjaergaard planter 1 træ pr. Hourglass-smykke de sælger.

Træer doneret ialt: 127

 

Hourglass

Design by Nadia Kjærgaard & Julie Berthelsen - For hvert solgt smykke planter vi et træ!

Med dette smykke gør vi opmærksom på at vi ved naturen og verden har brug for hjælp. Har brug for en chance. Har brug for at vi mennesker, der nyder så godt af alt hvad naturen og jorden har at byde os, skrider til handling nu, inden tiden løber fra os.

Vi vil gerne give udtryk for at vi er opmærksomme på de store udfordringer vi står overfor lige nu og i fremtiden. Selvom vi skaber og kreerer via naturen, og bruger naturens smukke ressourcer, - så kan vi sagtens gøre det i fornuftig balance. Når vi tager, skal vi også give!

En dråbe i havet skaber ringe i vandet. Flere dråber skaber mere bevægelse. Lad os allesammen sørge for at være en enkelt dråbe der kæmper for at gøre mere, sammen og hver for sig.

Selve smykkekonceptet består af en smuk dråbe udført i en blå, grøn, hvid eller gul Cabochonsleben ædelsten og i toppen er fastgjort et lille sølv- eller forgyldt sølvophæng med et udstanset timeglas.

For bæreren er filosofien, at smykket er et statement om at pågældende yder en aktiv indsats for klimaet og/eller miljøet - også selvom det kun er en dråbe i havet og timeglasset skal understrege, at det er nu, der skal handles for tiden løber. Man kan så selv vælge den farve, der bedst matcher ens indsats, se under produktet.

En stor del af løsningen på verdens store natur/miljømæssige udfordringer og klimaforandringer, er at plante flere træer!

Vis din omtanke - bær smykket. Se det her:

Hourglass

 

ANDRE CASES

6.000 træer

Læs mere

933 træer

Læs mere

6.000 træer

Læs mere

3.412 træer

Læs mere

6.030 træer

Læs mere

10.000 træer

Læs mere

114 træer

Læs mere

23.080 træer

Læs mere

34.000 træer

Læs mere

1.081.425 træer

Læs mere

800 træer

Læs mere

1.370 træer

Læs mere

3.635 træer

Læs mere

3.394 træer

Læs mere

5.400 træer

Læs mere

98.381 træer

Læs mere