Arnold Busck opfordrede i 2018, i forbindelse med deres NATURligvis-kampagne deres kunder til at donere træer til nye Folkeskove.

Træer doneret ialt: 1.445 træer.

Hos Arnold Busck synes vi, det er en vigtig samfundsmæssig opgave at have fokus på vores drikkevand. Det er et stigende problem i flere lande, at der ikke er nok rent drikkevand, og det vil vi gerne være med til at modvirke, inden det bliver et uoverskueligt problem i Danmark. Samtidig er træer og papir et vigtigt element i vores forretning, da vi lever af at sælge bøger og papirvarer, så det giver god mening at give igen på lige netop dette område.

Vi opfordrede derfor i 2018 i forbindelse med NATURligvis-kampagnen vores kunder til at donere træer til nye Folkeskove og det lykkedes os at fundraise penge til 1.445 træer til Folkeskovene.

Arnold Busck A/S er Danmarks største og ældste kapitalkæde af boghandlere. Arnold Busck A/S åbnede sin første boghandel i 1896 i Pilestræde og flyttede få år efter til Købmagergade i København. Siden da er det blevet til i alt 31 Arnold Busck butikker fordelt på hovedstrøg og i butikscentre overalt i landet, specialbutikken i Torvehallerne med fokus på kogebøger, Arnold Busck Lab i København samt web-butikken.

www.arnoldbusck.dk.

Susann Krebs, Communication & Business Development Manager

ANDRE CASES

2,611 trees

Læs mere

3,394 trees

Læs mere

5,400 trees

Læs mere

7,500 trees

Læs mere

90,849 trees

Læs mere