Fællesskabets Folkeskove

 

Fra Camp Adventures unikke Skovtårn gav den verdens kendte DJ Martin Jensen ME, MYSELF ONLINE koncert fredag d. 22. maj 2020 som kunne streames gratis af alle verden over. Publikum blev opfordret til at donere træer til ”Fællesskabets Folkeskove” som plantes i Danmark via Growing Trees Network Foundation. Anledningen blev startskuddet på vores seneste initiativ:

Rejsning af nye Folkeskove i Danmark dedikeret til at hædre Fællesskabet.

TV2Øst - Fredagsfest i Skovtårnet

TV2Øst – Koncert i 45 meters højde

Koncerten kan ses her

 

 

 

 

Fællesskabets Folkeskove bliver et levende monument - inspireret af den seneste tid, hvor vi i fællesskab verden over gør det bedste vi kan for at bekæmpe COVID-19. I Growing Trees daglige arbejde ved vi også, at det for en del efterladte betyder meget at kunne plante træer som minde og for at hædre den de har mistet. Via Fællesskabets Folkeskove kan alle der har lyst, anerkende fællesskabets indsats. Det er muligt at deltage i plante-eventet når Fællesskabets Folkeskove indvies, hvor kan alle komme og håndplante træer.

Vi inviterer private, fonde, virksomheder m.fl. til at donere træer til min. 2 Fællesskabets Folkeskove for at anerkende de tiltag vi hver for sig og sammen gør for at bekæmpe COVID-19. Intentionen er at anerkende alle, lige fra erhvervslivet med lukkede butikker, afsavn følt, afstand holdt, undervisning hjemme, til hvad vi hver især og sammen gerne vil takke fællesskabet for.

Fællesskabets Folkeskove forventes indviet i efteråret 2020 / foråret 2021 i en kommune i Jylland og en på Sjælland og forhåbentlig et par stykker mere. Datoer vil blive opgivet her.

Donationer til Fællesskabets Folkeskove modtages med tak på siden her eller via MobilePay: 800 801. Tilføj: Fællesskabets Folkeskove i tekstfeltet. 

Virksomheder, fonde m.fl. kan donere ved at kontakte os her

Se pressemeddelelse her