Fællesskabets Folkeskove

 

D. 22. maj 2020 blev Growing Trees' seneste initiativ Fællesskabets Folkeskove lanceret:

Rejsning af nye Folkeskove i Danmark dedikeret til at hædre Fællesskabet.

Vi inviterer private, fonde, virksomheder m.fl. til at donere træer til min. 2 Fællesskabets Folkeskove for at anerkende de tiltag vi hver for sig og sammen gør for at bekæmpe COVID-19. Intentionen er at anerkende alle, lige fra erhvervslivet med lukkede butikker, afsavn følt, afstand holdt, undervisning hjemme, til hvad vi hver især og sammen gerne vil takke fællesskabet for.

Fællesskabets Folkeskove bliver et levende monument - inspireret af den seneste tid, hvor vi i fællesskab verden over gør det bedste vi kan for at bekæmpe COVID-19. I Growing Trees daglige arbejde ved vi også, at det for en del efterladte betyder meget at kunne plante træer som minde og for at hædre den de har mistet. Via Fællesskabets Folkeskove kan alle der har lyst, anerkende fællesskabets indsats. Det er muligt at deltage i plante-eventet når Fællesskabets Folkeskove indvies, hvor kan alle komme og håndplante træer.

Fællesskabets Folkeskove forventes indviet i efteråret 2020 / foråret 2021 i en kommune i Jylland og en på Sjælland og forhåbentlig et par stykker mere. Datoer vil blive opgivet her.

Donationer til Fællesskabets Folkeskove modtages med tak på siden her

Eller via MobilePay: 800 801 - tilføj: Fællesskabets Folkeskove i tekstfeltet 

Virksomheder, fonde m.fl. kan donere ved at kontakte os her

Startskuddet på initiativet skete fra Camp Adventures Skovtårn da den verdens kendte DJ Martin Jensen gav sin ME, MYSELF ONLINE koncert d. 22. maj 2020. Koncerten kunne streames gratis af alle verden over og publikum blev opfordret til at donere træer til ”Fællesskabets Folkeskove”. Se koncerten her


Dansk presse:

TV2Øst - Fredagsfest i Skovtårnet
TV2Øst – Koncert i 45 meters højde
Pingvinnyt.dk - Fællesskabets indsats hædres
Dansk pressemeddelelse

International presse:
Euronews (20 sek. inde i indslaget) - Memorial Forests
BBC World News Service, Radio - Trees as memorials
UK Fundraising
International pressemeddelelse