TimberNest donerer 2 træer for hvert træ de bruger i deres produktion.

Træer doneret til Folkeskove: 1.070

Vi har fokus på at så bæredygtige møbler som muligt ud fra principper om brug af lokale råvarer, miljøvenlige materialer, lokale leverandører og med så lidt materialespild som muligt.

Vi planter træer
Træ er en bæredygtig ressource og skovene er klodens lunger. Vi vil gerne være med til at passe på de danske skove og planter derfor to træer for hvert træ vi bruger i vores produktion.

Vi samarbejder med Growing Trees Network, som planter træer i Danmark. På den måde kan vi bedre sikre os at de træer, som vi køber, også rent faktisk plantes.

Vi satser på lokal produktion
Vi tror på at lokal produktion er en vigtig del af at producere bæredygtige møbler. I vores produktion i Aarslev på Fyn har vi stort fokus på at tingene skal være så bæredygtige som muligt. Vi bestræber os på altid at bruge lokal arbejdskraft og vælger så som vidt muligt lokale leverandører, så vi minimerer transportafstande i vores værdikæde og bidrager økonomisk til det lokalsamfund, som vi er en del af.

Vi tænker cirkulært
Vi arbejder hele tiden på at optimere vores produktion, så vi mindsker spildet af ressourcer. Vi designer vores møbler ud fra principperne om cirkulær økonomi, så vi kan nedbringe mængden af ressourcer der bruges i første omgang og genanvende dem vi allerede bruger. I stedet for at udskifte hele produktet, kan vi udskifte dele af det og forlænge levetiden mest muligt.

Vi vælger materialer med omtanke
Miljøvenlighed og holdbarhed er vigtige kvaliteter for de materialer, som vi vælger at bruge i vores produktion. Størstedelen af de materialer vi bruger er træ. Træ er både slidstærkt og holdbart, men det er også et af de mest miljøvenlige materialer, der findes. Vi bruger primært træ fra danske statskontrollerede skove. I Danmark bevares skovarealerne, hvilket betyder at der ikke bliver fældet mere træ end der løbende er tilvækst. Vi behandler træet med en vandbaseret træolie og svanemærket maling, for at forebygge råd og dermed øge levetiden på vores produkter.

Vi arbejder med nye forretningsmodeller
Vi tilbyder udlejning af vores møbler på både månedsbasis og årsbasis. Det gør vi, fordi vi med udlejning kan reducere mængden af ressourcer, der bruges til at dække vores kunders behov, samtidig med at de sparer penge. En win-win for klimaet og vores kunder. Udlejning udgør en stor del af vores forretning, da mange af vores kunder har sæsonbetonede behov.

Se mere her: TimberNest

ANDRE CASES

20.000 træer

Læs mere

468 træer

Læs mere

11.741 træer

Læs mere

60.660 træer

Læs mere

13.713 træer

Læs mere

23.100 træer

Læs mere

18.842 træer

Læs mere

28.292 træer

Læs mere

23.410 træer

Læs mere

273.861 træer

Læs mere

51.137 træer

Læs mere

42.054 træer

Læs mere

367.625 træer

Læs mere

30.250 træer

Læs mere

8.250 træer

Læs mere

62.188 træer

Læs mere

87.867 træer

Læs mere

22.500 træer

Læs mere

107.560 træer

Læs mere

46.450 træer

Læs mere

1.081.425 træer

Læs mere

3.413 træer

Læs mere

4.171 træer

Læs mere

20.768 træer

Læs mere

192.271 træer

Læs mere