Donationer og støtte via arv og testamente til nye Folkeskove

Når du betænker Growing Trees Network Foundation i dit testamente, er du med til at støtte missionen om at beskytte grundvandet og bekæmpe global opvarmning.

Etableringen af nye Folkeskove i hele Danmark på jorde ejet af Naturstyrelsen, kommunerne eller kirker, er ikke kun er godt for klimaet. De træer vi planter hjælper også til beskyttelse af vores rene drikkevand og bevaringen af livsvigtig biodiversitet i vores dyre- og planteliv. Vi ved, at alle donationer kommer fra hjertet, og uanset størrelsen af dit bidrag er det uendelig værdsat og kan være med til at gøre en forskel for mennesker, dyr, natur med effekt til generationer.

Growing Trees Network Foundation er som selvejende institution godkendt under ligningslovens § 8a. Dette betyder, at vi er godkendt og fritaget fra at betale arveafgift, og hele din donation går derfor til vores arbejde med at plante træer i nye Folkeskove.

Vi ønsker at gøre det så nemt som muligt for dig at støtte vores arbejde. Derfor har vi hos Growings Trees Network Foundation indgået et samarbejde med den juridiske virksomhed Mine Arvinger. De ønsker at give dig 100% tryghed, overblik og klarhed, når det kommer til dine juridiske dokumenter. Derfor foregår al rådgivning hos dem kun af en uddannet jurist. På deres hjemmeside kan du gratis booke en uforpligtende rådgivningssamtale og blive klogere på, hvordan du kan betænke Growing Trees i dit testamente.

Ved henvendelse hos Mine Arvinger, kan du gratis få oprette et skræddersyet testamente, når du betænker Growing Trees Network Foundation Læs mere om oprettelse af testamenter her.

Kontakt os vedr. arv & testamente