Donationer og støtte via arv og testamente til nye Folkeskove

Når du betænker Growing Trees Network Foundation i dit testamente, er du med til at beskytte grundvandet og bekæmpe global opvarmning.

Etableringen af nye Folkeskove i hele Danmark på jorde ejet af Naturstyrelsen, kommunerne eller kirker, er ikke kun godt for klimaet. De træer vi planter hjælper også til beskyttelse af rent drikkevand og bevaringen af livsvigtig biodiversitet i vores dyre- og planteliv. Vi ved, at alle donationer kommer fra hjertet, og uanset størrelsen af dit bidrag er det uendelig værdsat og med til at gøre en forskel for mennesker, dyr og natur med effekt til generationer.

Growing Trees Network Foundation er som selvejende institution godkendt under ligningslovens § 8a. Dette betyder, at vi er godkendt og fritaget fra at betale arveafgift, og hele din donation går derfor til vores arbejde med at plante træer i nye Folkeskove.

 

Læs mere om testamente hos Mine Arvinger

Vi ønsker at gøre det så nemt som muligt for dig at støtte vores arbejde. Derfor har vi hos Growings Trees Network Foundation indgået et samarbejde med de juridiske virksomheder Mine Arvinger og Dokument 24. De ønsker at give dig 100% tryghed, overblik og klarhed, når det kommer til dine juridiske dokumenter.

Hos begge virksomheder kan du få gratis rådgivning om arv og testamente og blive klogere på, hvordan du kan betænke Growing Trees i dit testamente.

Ved henvendelse hos Mine Arvinger og Dokument 24, kan du gratis få oprettet et skræddersyet testamentenår du betænker Growing Trees Network Foundation.

 

Læs mere om testamente hos Dokument 24 - se video her

Kontakt os vedr. arv & testamente